.

Το Airbnb του sεx υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές: Αν θέλετε στις διακοπές σας να εξερευνήσετε τα σεξουαλικά σας όρια

 

 

 

Θέλετε στις διακοπές σας να εξερευνάτε τα σεξουαλικά σας όρια; Να πραγματοποιείτε τις φαντασιώσεις σας; Να απολαμβάνετε το sεx όπως και στο σπίτι σας;

 

Τότε κάντε μια δοκιμή να κλείσετε δωμάτιο στο Airbnb του sεx, στο KinkBNB. Λειτουργεί όπως το Airbnb, την υπηρεσία ενοικίασης σπιτιών σε ταξιδιώτες, με τη διαφορά ότι τα πράγματα εδώ είναι λίγο πιο kinky.

 

Οι οικοδεσπότες έχουν φροντίσει ώστε ο χώρος να είναι κατάλληλος για να πραγματοποιηθούν οι ερωτικές φαντασιώσεις των επισκεπτών, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 100 σχεδιασμένα δωμάτια.

Για να δει κανείς τι περιέχουν τα δωμάτια πρέπει να κάνει login. Μάλιστα το site θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διακριτικότητα, αφού δεν χρησιμοποιούνται κανονικά ονόματα, αλλά avatar, εκτός και αν πρόκειται για την πληρωμή των διακοπών. Επίσης, μέλος της κοινότητας γίνεται κάποιος μόνο με πρόσκληση.
 

 

  Σχετικά άρθρα:

Το sεx μετά τα 50: Οι επιδόσεις στα τεστ μνήμης σχετίζονται άμεσα με την συχνότητα του sεx

 

Εάν έχετε πολλά χρόνια σχέσης τότε έχετε αναπτύξει κοινούς κώδικες επικοινωνίας: Χωρίς να το καταλαβαίνετε χρησιμοποιείτε τις ίδιες εκφράσεις και τόνο της φωνής