.

7 Αντρικά χαρακτηριστικά που έλκουν τις γυναίκες

 

 

 

Έχεις ακουστά την ταινία «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»; Μια ταινία όπου ο Mel Gibson προσπαθεί να καταλάβει τι χρειάζεται μια γυναίκα. Είμαι σίγουρη πως δεν είναι λίγοι από εσάς που νομίζουν ότι χρειάζονται ειδικό εγχειρίδιο, προκειμένου να είναι οι τέλειοι σύντροφοι.

Ε, λοιπόν, αγόρια μου ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Τα χαρακτηριστικά που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα είναι συγκεκριμένα και όχι ιδιαίτερα απαιτητικά. Ναι, ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα! Είσαι έτοιμος να τα ανακλύψεις;

Ποια χαρακτηριστικά ψάχνουν οι γυναίκες από σένα:

Ειλικρίνεια
Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει «Σου αρέσει αυτό το φόρεμα πάνω μου;», απάντησε της με απόλυτη ειλικρίνεια. Άμα θεωρείς ότι δεν της πάει, πες της το. Μπορεί να σου κάνει μούτρα ή να θέλει να το συζητήσετε, αλλά μέσα της θα είναι ήσυχη πως ό,τι και αν γίνει δε θα της πεις ψέματα.
 

Από κάτι τόσο μικρό και επιφανειακό, μπορείς να απολάβεις της ευγνωμοσύνης της και να σου ανταποδώσει και η ίδια την ειλικρίνεια. Εάν είστε και στις αρχές της σχέσης, θα είναι ένα θετικό σημάδι για να συνεχίσει μαζί σου.

 

 

Κατανόηση
Μια γυναίκα θέλει να μπορείς να την ξέρεις απ’ έξω και ανακατωτά. Αναρωτιέσαι γιατί; Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις πλήρως να αντιιληφθείς όλη την παράνοια που την διακατέχει και μόνο έτσι θα μπορέσεις να αντιληφθείς γιατί αντιδρά με τον τρόπο που αντιδρά.

Το να είσαι με κάποιον που σε κατανοεί και τον κατανοείς είναι ένα χαρακτηριστικό που ζητάνε και τα δυο φύλλα. Έτσι δεν υπάρχουν άσκοπες εντάσεις και τσακωμοί. Οπότε μήπως είναι καιρός να την γνωρίσεις λίγο καλύτερα;

Να μας αγαπάτε βρε και να μας το δείχνετε! Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι μετά από μια δύσκολη μέρα, θα βρει μια αγκαλιά να την περιμένει. Βέβαια, τώρα αν εκτός από την αγκαλιά υπάρχει και ένα υπέροχο δείπνο, θα ήταν ιδανικό. Παρόλα αυτά η αγκαλιά, το φιλί, η φροντίδα είναι πραγματικά υπεραρκετά!

 

Δύναμη (ψυχική και σωματική)
Για να μην παρεξηγηθούμε, να τονίσω πως δεν υπάρχει καμία απαίτηση να είναι ο συντροφός μας φέτες. Ούτε όμως θέλουμε και έναν άντρα δίπλα μας που να μη μπορεί να σηκώσει το καλάθι με τα ρούχα, για παράδειγμα. Να υπάρχει μια ισορροπία. Από εκεί και ύστερα το πόσο θέλεις εσύ να φροντίσεις το σώμα σου, είναι επιλογή σου φυσικά.

Εκεί που θέλουμε να έχεις πραγματική δύναμη είναι στο συναίσθημα. Οι γυναίκες όπως και να το κάνουμε είμαστε πιο συναισθηματικές και θέλουμε να ακούσουμε το όλα καλά θα πάνε. Άσε που το βρίσκουμε έξαιρετικα seχy όταν μας παρηγορείτε.

 

 

Να είσαι συμπονετικός
Σαν επέκταση του παραπάνω, μια γυναίκα δε θέλει να είσαι συμπονετικός μόνο μαζί της, αλλά γενικότερα. Θέλει να μπορεί να σε θαυμάζει και να την εμπνέεις με την καλοσύνη που μπορεί να δείξεις. Θέλει να δει αυτό το μικρό αντράκι που κάποτε δεν άφηνε κανένα αδέσποτο σκυλί χωρίς φαγητό, γιατί φοβόταν μην πάθεις κάτι.
 

Ουσιαστικά αυτό που έχει ανάγκη είναι να της δείξεις και την άλλη σου πλευρά, την πιο ευγενική και συναισθηματική.

 

Ασφάλεια (κυριολεκτικη και οικονομική)
Ζητάς πολλά θα πεις! Τον θες και σούπερ ήρωα, τον θες και φραγκάτο. Εντάξει όνειρα μπορεί να κάνει κάθε κορίτσι ετσι δεν είναι; Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν χρειάζεται να έχεις τα λεφτά του κόσμου- τουλάχιστον για τις περισσότερες από εμάς. Απλά μας αρέσει και θαυμάζουμε έναν άντρα που έχει όρεξη να δουλέψει και να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

Όσον αφορά την κυριολεκτική ασφάλεια, δε θέλουμε bodyguard, απλά θέλουμε να ξέρουμε ότι στην περίπτωση που κάτι γίνει θα είσαι εκεί και δε θα τρέξεις για να σώσεις τον εαυτό σου. Οκ, εντάξει ίσως θέλουμε και λίγο να γίνεις ο ήρωας μας.
Να είσαι πιστός

Η σύντροφος σου θέλει να έχει μάτια μόνο για εκείνη. Σαν να μην υπάρχουν άλλες γυναίκες στον κόσμο να την αγαπάς και την φροντίζεις. Μπορεί να σχολιάσεις μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά μέχρι εκεί. Αν την απατήσεις, την πάτησες!
 

 

  Σχετικά άρθρα:

5+1 μυστικά της σχέσης σου που δεν πρέπει να μοιράζεσαι ποτέ με τους φίλους σου

 

Ετοιμάζεσαι για ...«μεγάλη» νύχτα; 8 τροφές που ΔΕΝ πρέπει να φας αν θέλεις να κάνεις sεx απόψε!