.

7 Μικροπράγματα που θα σου δώσουν θάρρος & αυτοπεποίθηση

 

 

 

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για ένα σωστό αρσενικό. Το κάνει να ξεχωρίζει και του δίνει έναν άλλο αέρα που φαίνεται σε ότι και αν κάνει.

Ως τώρα, έχουμε δει διάφορους τρόπους για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε λίγο περισσότερο θάρρος και να γίνουμε πιο ενεργητικοί. Σήμερα, όμως, θα δούμε 7 μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και είναι ικανά όχι μόνο να μας τονώσουν την αυτοπεποίθηση, αλλά και να μας δώσουν αυτό το boost που χρειαζόμαστε για να γίνουμε επιτυχημένοι.

7 πράγματα που θα σε γεμίσουν θάρρος χωρίς να
κάνεις σχεδόν τίποτα!

 

1. Να έχεις ένα ξεχωριστό αξεσουάρ
Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό δώρο, είτε για ένα δώρο ενός καλού φίλου που σημαίνει πολλά για εσένα, φρόντισε να το έχεις πάντα μαζί σου. Αυτό θα σου δίνει κουράγια και όρεξη να συνεχίσεις όταν έχεις μια δύσκολη μέρα.

2. Ένα καλό πορτοφόλι
Τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει περισσότερο θάρρος και να σε ανεβάζει, όταν μετά από ένα επαγγελματικό γεύμα ή ένα ραντεβού, βγάζεις να πληρώσεις και το πορτοφόλι σου είναι ικανό να προκαλέσει εντυπώσεις. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, απλά να είναι καλής ποιότητας και να σου αρέσει να το έχεις στο χέρι σου.

 

3. Καθαρά, άνετα παπούτσια
Τα άνετα παπούτσια θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Δεν έχει να κάνει με το αν φοράς αθλητικά ή μποτάκια. Αν είναι καθαρά, όμορφα και ευχαριστιέσαι να περπατάς με αυτά, θα νιώθεις ανανεωμένος όπου και αν πηγαίνεις.

4. Ένα καλό, μαύρο, τζιν παντελόνι
Τα ρούχα που φοράμε είναι ικανά να μας δώσουν αυτοπεποίθηση. Ένα ωραίο, μαύρο τζιν μπορεί να μας τονώσει το ηθικό. Ιδιαίτερα αν τραβάει τα βλέμματα, μπορεί να μας προσφέρει ευχαρίστηση και θάρρος.

 

5. Ένα καλοραμένο σακάκι
Όταν υπάρχει ένα dress-code ή όταν το απαιτεί μια περίσταση, ένα κομψό και προσεγμένο σακάκι είναι ότι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να αισθανθούμε άνετα και να χαλαρώσουμε. Θα μας κάνει να νιώσουμε πως ολόκληρος ο κόσμος μας ανήκει!
 

6. Ένα δερμάτινο μπουφάν
Όλοι μας χρειαζόμαστε μια επαφή με το λίγο πιο «κακό» κομμάτι του εαυτού μας. Ένα δερμάτινο μπορεί να το πετύχει αυτό και έτσι να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο στιλάτοι και άνετοι.

 

7. Ένα καλό ρολόι
Απαραίτητο must για ένα άνδρα. Αποτελεί προσωποποίηση του χαρακτήρα και ένα κόσμημα που αμέσως μας κάνει να αισθανόμαστε έχουμε κύρος και μεγάλη αξία. Τα καλύτερα για αυτό είναι αναγνωρισμένα και κλασικά ρολόγια τα οποία προκαλούν θετικές εντυπώσεις σε όποιον τα αντικρίζει.
 

 

  Σχετικά άρθρα:

7 Αντρικά χαρακτηριστικά που έλκουν τις γυναίκες

 

Σχέσεις: 10 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες!